Kära vän

Det är en stor glädje att på nytt få skriva några rader om allt underbart vi får vara med om på Love and Hope. Det har varit lite av en rivstart detta år, så många positiva öppningar ute i de olika länderna. Inte minst i Nepal och Indien där vi nästan dagligen får in rapporter om räddningsaktioner där flickor och unga kvinnor blir fria tack vare hjälteinsatser från våra medarbetare.

Häromveckan blev en 15-årig nepalesisk flicka räddad direkt inne på ett av Indiens största bordellområde där hon var slav under hemska förhållanden.
Vi påminns hela tiden om den allvarliga och tragiska verklighet som miljontals människor får genomlida varje dag. Häromdagen gjordes ytterligare en razzia där fem flickor från Nepal räddades. De var mellan 16 och 21 år och har varit slavar på en bordell i två år men är nu fria. Varje dag pågår kampen mot det onda och destruktiva. Men tacksamheten som dessa människor visar gör att det är värt alltihopa.
Jesus sa: ”Vad ni har gjort mot en av dessa mina minsta det har ni gjort mot mig.” Barnen som far illa ligger så varmt på Guds hjärta och tänk att vi alla kan vara med och sträcka ut våra händer och våra hjärtan för att ge kärlek och hopp.

Här hemma i Sverige är det en stor glädje att få hälsa Lennart och Rosie Åsberg välkomna in i Love and Hope -teamet. Vi kommer att ha möten och samlingar över hela Sverige och även en del i Norge under året. Vi har redan varit igång på ett flertal platser och det är en sådan glädje att få träffa många av er som är med och stödjer arbetet.
Vill till slut säga att vi nu har så många möjligheter att få vara med och göra en skillnad i mångas liv och tack vare ditt stöd så kan vi fortsätta. Vill ifrån hela mitt och teamets vägnar säga ett stort tack för din insats, för din gåva och för dina böner. Vill önska dig det bästa vi vet och det är Guds välsignelse!

All kärlek!
Mikael Alfvén