Kära vän

Vi hoppas allt är väl med er och att ni har haft en bra start på hösten. Det har varit en stor glädje att träffa många av er under sommarens konferenser och möten runt om i Sverige. Det betyder så mycket att höra hur ni står med arbetet i Asien. Hur ni ber, tänker och skänker gåvor till flickorna. Det är verkligen uppmuntrande och dyrbart. För många av de människor vi hjälper handlar det om liv eller död. Och ni gör skillnaden. Ni är våra hjältar!

I slutet av juli månad fick vi ett hjärtskärande mejl ifrån våra medarbetare. En nioårig nepalesisk flicka hade blivit tillfångatagen och hänsynslöst våldtagen. När mannen var klar med sin fruktansvärda akt mördade han flickan och rymde från platsen.
När vi får mejl som dessa kan det ibland kännas hopplöst att fortsätta. Mörkret tycks vara så ogenomträngligt och man ser inte någon ljusning vid horisonten.
Men våra medarbetare, tillsammans med polisen, fick till slut fatt på förövaren. Han sitter nu i fängelse men det för inte den lilla flickan tillbaka till livet. Hennes drömmar och livsplaner släcktes och hennes död lämnade ett stort hål hos hennes familj.

Det är en kamp, dygnet runt, för människors liv. Men mitt i allt det fruktansvärda finns det ljus. Flickor som blivit räddade och går en hoppfullare tid tillmötes. De får en utbildning och lämnar gamla hjulspår bakom sig.
Du, som trogen givare, gör det möjligt för oss att fortsätta framåt för att rädda fler liv.

I mitten av september fick vi en fantastisk möjlighet att få presentera Love and Hopes arbete på Carolas sista sommarkonsert, i Steninge-Ladan. Det var en underbar kväll med härlig sång och musik, tillsammans med mycket kärlek. Hos många i Sverige finns det verkligen engagemang och omsorg för utsatta barn och kvinnor.

Nu under hösten har vi stora ekonomiska utmaningar framför oss. Vi behöver köpa in mycket kläder och skor till barnen, samt att en del barn har varit sjuka och behöver vård. Tack för att du vill stå med oss i denna utmaning.

Tänk vilken underbar möjlighet vi har att få vara med och hjälpa. Din gåva betyder så mycket och vi vill ifrån hela våra hjärtan säga tack att du står med oss.

Mikael & Ing-Marie Alfvén