Det står i Bibeln att Gud hör de förtrycktas rop och tårar men det var ingen som grep in och räddade dem.

Kära vän

Jag känner en sådan tacksamhet över så många positiva saker som händer i Love and Hopes arbete just nu. En av våra medarbetare, Jonatan Alfvén har i dagarna tilldelats Elise Lindqvist-priset för sitt stora engagemang när det gäller barnsexhandeln och sitt passionerade opinionsbildande arbete här hemma i Sverige. Våra röster får aldrig tystna, vårt engagemang aldrig svalna.

Det står i Bibeln att Gud hör de förtrycktas rop och tårar men det var ingen som grep in och räddade dem. Guds hjärta slår intensivt för de svaga och utsatta och hans sätt att förmedla sin kärlek går genom dig och mig. Vi är hans utsträckta händer, vi är hans fötter. Vi kan vara med och göra en skillnad i människors liv.

Som pappa så ser jag på nära håll hur våra barn och ungdomar ibland tömmer sig helt för att hitta lösningar för att hjälpa fler. Samma sak med våra underbara medarbetare som varje dag och många gånger natt ger allt de har i kampen mot sexslaveriet.

Det har varit en stor glädje att ha fem av våra medarbetare från Indien här under några veckor. En stor glädje att få möta många av er under de möten vi haft i Sverige och Norge. Vi är nu i en situation då vi verkligen skulle behöva fler faddrar och fasta månadsgivare. Vi upplever otroliga möjligheter i Nepal och Indien och det är så många som behöver hjälp. Kanske du skulle vilja vara med och stödja arbetet mer regelbundet? Vill också säga Tack till alla er som står med varje månad, din insats betyder allt för alla barn och ungdomar som vi hjälper varje dag i de olika länderna.

Önskar dig Guds rika välsignelse.
Mikael Alfvén